Niin se vain on aika rientänyt ja uutta kotia on asuttu niin innolla, että välillä unohtuu jo että se on mikään uusi. Ilmeisesti siis kodikas ja toimiva kokonaisuus saatiin näillä resursseilla aikaiseksi. Mitään muuta vikaa ei ole löytynyt, mutta sisäovista saadaan vielä reklamoida. Niitä on kyllä kuskattukin jo riesaksi asti aiemminkin. 

Perheasiat ovat mallillaan. Kodin ja työn tasapaino on ainakin M:n mielestä kohdillaan. Poikanen viihtyy hoidossa mainiosti ja heiluttaa iloisesti jäädessään sinne aamulla. Alkaa olla niin mainiossa iässä tuo meidän hassuttelija, että joka päivä saa kyllä nauraa yhtä makeasti hänen touhuilleen kuin hän itse. Vielä kun oppisi puhumaan, niin tietäisi mitä ne kaikki selitykset tarkoittaa. Luomakunta on myös osoittanut laajentumispyrkimyksiä eli näillä näkymin marraskuussa meitä on sitten neljä. :)

Yrittäminen ei ole ehkä yhtä mallillaan, mutta kyllä se firmakin ihan mukavasti porskuttaa. Tilausta on riittänyt ihan mukavasti ja oikeastaan tällä ajankäytöllä ei juuri enempään pystyisikään. Haaveena toki on, että tilanne muuttuisi monellakin tapaa. Nyt on uskaltauduttu yhteen isompaanin tarjouspyyntöön vastaamaan, joten saa nähdä miten käy. 

Raksa-asiat eivät ole myöskään jääneet kokonaan taka-alalle. Olemme J:n kanssa iltapuhteina suunnitelleet autotallin tai konehalli se ehkä ennemmin on, jonka rakentaminen on tarkoitus aloittaa vielä tänä keväänä /kesänä. Halli tehdään itse, edullisesti ja ilman sen kummempia aikatauluja. Koska en kuitenkaan pysty paljoa olemaan rakennushommissa mukana, voin keskittyä toimimaan raportoijana eli varmaan aihetta sivutaan täälläkin... Piirustukset saadaan vielä tällä viikolla valmiiksi ja ajattelimme kiertää naapureissa lupapyyntöinemme suklaamunien kanssa pääsiäisen aikaan :)

Talon maalaus ja pihahommat ovat myös tulevan kesän suunnitelmissa. Maaleja käytiin jo ihmettelemässä viimeksi eilen. Alamme olla sen kannalla, että Tikkurilan Vinha peittävä puunsuoja on meidän valinta. Olemme koittaneet selvittää luonnonmukaisia ja hengittäviä vaihtoehtoja, mutta alkavat jotenkin tuntua niin hifistelyltä, että olkoon. Toki jos ollain on oikein hyviä vinkkejä, niin kertokaa ihmeessä! 

Seinien sävyksi on valikoitunut 2669 Tapiola ja muut yksityiskohdat, kuten kuistin kaiteet ja ikkunat pielilaudat maalataan sävyllä 2686 Tuulikki.

  

Semmoisia mietteitä tällä erää.

-M