Jopas on taas vierähtänyt miltei pari viikkoa yhdessä hetkessä. Olemme ehtineet käydä Etelä-Suomessa häissä. Olipa kerrankin mukavat häät, joissa ei ollut mitään monen tunnin ohjelmasessiota, mutta silti juhlava ja kaunis tilaisuus. Ehti jututtaa tuttuja ja syödäkin rauhassa, vaikka Poikanen vaatikin huomiota vähän väliä. Samalla reissulla piipahdimme kummityttöni ja hänen perheensä luona. Oli todella mukava tavata koko perhettä pitkästä aikaa. Lapsista sen ajan kulumisen huomaa parhaiten, itsehän en ole tietenkään vanhentunut päivääkään. :)

Tänään pakkaamme kimpsut ja kampsut ja muutamme maalle. Se on hyvää harjoitusta tulevaisuutta varten. Jos nämä pari viikkoa alkavat jo kyllästyttää, niin tuskin siellä sitten koko loppuelämää voi ajatella viettävänsä. Ohjelmassa on ainakin tomaattien kasvatusta ja ulkoilua. Tämä kerrostaloasunto alkaa näin kesällä olla hieman liian kuuma ja ahdas ja ahdistava. Pihalle pitäisi päästä, mutta kuka tuossa raksatyömaalla viitsii aikaansa viettää. Talvella kyllä muistan olla tyytyväinen valmiiksi aurattuun pihaan...tai no viime talvena siihen ei voinut olla tyytyväinen, mutta kuitenkin :D

Laitan tänne kuvaraporttia maaseudun ihmeistä! Ja jos liikutte Siikajoen suunnalla, niin tervetuloa kylään. Tyhjennetään anopin pakastin porukalla ;)