Poikanen vietti ensimmäiset juhlansa lauantaina. Paikalla oli joukko ystäviä ja sukulaisia. Hirmuisen suuri kiitos kaikille teille! Olette kaikki tärkeitä sekä Poikaselle että meille vanhemmille. Harmi vaan, ettei kaikkien kanssa ehtinyt edes kunnolla jutella, sillä Poikanen piti huolen siitä että äidillä (ja isälläkin) riitti paljon tekemistä...

Itse tilaisuuden aikana Poikanen käyttäytyi oikein mallikelpoisesti, vaikka etukäteen hieman epäilytti miten hän reagoi noin suureen ihmisjoukkoon. Hän osaa jo vähän vierastaa mm. kampaajalla käynyttä äitiä. Mutta ilmeisesti "isän uusi nainen" on ihan ok tapaus, kun pian taas alkoi hymyillä leveästi tummempitukkaiselle äidille. Kasteen aikana Poikanen vinkaisi hieman ristinmerkkiä piirrettäessä, mutta muuten tyytyi uteliaana kurkkimaan ihmisiä. Kakat toki piti tässäkin tilaisuudessa tehdä. Onneksi suvun kastemekko säilyi kauniin valkoisena. 

Lauantaina ajatuksissamme olivat myös eräät ihmiset, joiden häitä juhlittiin samaan aikaan. Toivottavasti sielläkin juhlasta tuli ikimuistoinen. Onnitteluja vielä näin blogin välityksellä kaikilta täältä pohjoisesta!

Kuvaraporttia liitän tähän, jahka kamera löytyy jostain...