Tänään olen viimeistä päivää pitkään aikaan Poikasen kanssa ihan kahdestaan koko päivän. J:llä alkaa lopulta kauan odotettu loma (tai loma alkoi jo tiistaina, mutta ainahan sitä parit koulutukset ja työpuhelut voi lomalla hoitaa) tämänpäiväisen koulutuksen jälkeen.

Lomalla aiomme miettiä tulevaa, levätä, viettää aikaa perheen kesken, levätä lisää, miettiä lisää, laittaa jotain uusia kivoja ruokia, oleilla maaseudun rauhassa ja kuntoilla. Poikanenkin kulkee nyt kätevästi mukana, kun saimme lahjaksi kantorinkan. Päästään tuon avulla sinne, minne vaunuilla ei enää pääse. Mikään ei siis ole enää perheemme ulottumattomissa :)

Kesäohjelmaa on tullut ihan kiitettävästi, vaikkei varsinaisia sen kummempia suunnitelmia ole. Viikko sitten kävimme jukujukupitäjässä juhlistamassa serkun ylioppilasjuhlia. Uskomatonta, että kaikista serkuista, joiden kanssa ihan hetki sitten vielä leikittiin, on jo tullut ihan aikuisia. Terveisiä vaan serkuille ympäri Suomen ja maailman ;) Laittakaahan kommenttia, jos eksytte tänne.

Viikon päästä piipahdamme myös häissä. Ei, ei aivan Ruotsissa asti, mutta Etelä-Suomessa. Toivottavasti näen tällä reissulla myös kummityttöäni. Pitäisi ottaa nyt itseä niskasta kiinni tai jos ei niskasta, niin ainakin tarttua useammin puhelimeen ja / tai näppäimistöön ja pitää aktiivisemmin yhteyttä sukulaisiin, tuttaviin ja ystäviin, ettei kohta olla ihan tuntemattomia toisillemme. Nyt onneksi alkaa Poikasen hoidolta olla aikaakin enemmän. Paljon olen ajatellut teitä kaikkia näitä kotipäivinä ja tietysti myös jatkossa! Erityisen lämpimät terveiset niille, joilla on odotusta, toivoa, pelkoa ja jännitystä elämässä tällä hetkellä! Tsemppiä!

Otsikoinnista tuli vielä mieleen, että eilen käväisin työpaikalla kyläilemässä ja suunnittelemassa hieman tulevaa, niin eiköhän tietokone päättänyt jäädä lomalle. Se ei vain kertakaikkiaan käynnistynyt. Kotona kiukutteli nettiyhteys ja puhelimestanikin on ääni vaimentunut. Saa nähdä, pitääkö tosiaan siirtyä kohta perinteisiin kirjeisiin ja kortteihin, tosin niidenkin perillemeno taitaa olla pian epävarmaa. 

-M