Muutama päivä maalaiselämää on takana ja vaikkei olla tehty oikeastaan yhtään mitään erityistä, aika on mennyt mukavasti ja joutuin. Ensimmäinen päivä meni lenkkeillessä ihania rauhallisia hiekkateitä pitkin, toisena päivänä pysyttelimme sisätiloissa suojassa ukkoselta. Sähköt katkesivat kolme kertaa ja välillä piti oikein miettiä, miten saa ruoan lämmitettyä. Vaikkemme normaalioloissa ole yhtään riippuvaisia televisiosta tai edes tietokoneesta, niin kieltämättä piti pari kertaa miettiä mitä sitä tekee ilman sähköjä. Se kuitenkin tuli selväksi, että omaan taloon suunnittelemamme puuhellalla on varmasti käyttöä...

Tänään kävimme kaupassa vaunuilla ja nautimme auringosta. Huvittaa miten sitä onkaan kaupungistunut itsekin. Sitä olettaa ostavansa ne täsmälleen samat tuotteet kuin yleensä jostain hypermarketista. Mutta täällä sitä joutaa unohtaa moiset hömpötykset, kunhan jonkinlaista juustoa ja maitoa kaupasta löytää, niin on syytä olla tyytyväinen. Nipotukset hylasta tai intoista tai tietystä merkistä tai rasvaprosenteista tuntuvat turhilta ;)

Hieman harmittaa, kun Poikasen takia joudumme olemaan tavallista enemmän sisällä. Hän ei oikein viihdy rattaissa, kun haluaisi itse liikkua ja toisaalta häntä ei voi vielä oikein maahankaan päästää ja sääskiäkin on enemmän kuin tarpeeksi... Reppuretkeily oli kuitenkin tänään menestys! Isä meinasi väsyä nopeammin kuin kyytiläinen.

Ohessa hieman kuvamateriaalia seikkailuistamme ja saaliistamme (varsinaiset maisemaotokset tulevat sitten jatko-osassa):