Alunperin haaveilin keittiöön valkoisia kaappeja ja tammitasoja, jopa massiivipuiset tasot olivat ajatuksissa. Sittemmin päädyimme hieman toisenlaiseen ratkaisuun.

Kaapinovet ovat nämä valkoisena, rungot myös valkoiset. 

ja vetimiksi tämän tyyppiset:

Tasona tämä pähkinänvärinen laminaatti:

Tuon väristä tasoahan ei nykypäivänä ole kellään muulla...;) Taso tuli päätettyä ihan sillä perusteella, että siihen löytyi sopiva välitilan laminaatti. Oon kyllästynyt laattojen saumoihin edellisessä kodissamme, jossa oli pientä valkoista laattaa ja miljoona saumaa. Kokeillaan nyt sit tämmöistä vaihtoehtoa eli meille ei siis tule välitilaan laattaa, vaan tämä:

Laattaa löytyy sen sijaan lattiasta, johon tulee mahdollisesti tämä laatta pronssin värisenä:

Kodinkoneet ovat kulmaliettä lukuunottamatta valkoiset. 

Saa nähdä millainen kokonaisuus tuosta lopulta tulee. Tuo lattialaatta täytyy vielä käydä katsomassa uudestaan liikkeessä, muut on jo alustavasti tilattu.

Keittiötoimittaja on Omega-keittiöt Ylivieskasta. Ainakin toistaiseksi olemme erittäin tyytyväisiä heidän tuotteisiin ja palveluihinsa. Tuossa keittiökaupassakin olisi niin paljon parantamisen varaa. Se pöytälaatikosta kuvien ja tarjousten vilauttelu sen pelossa, että asiakas menee muualle, on ihan naurettavaa. Me saatiin vain kaksi tarjousta ja otettiin keittiö firmalta, joka teki meille jopa oharit. Ajettiin 150 kilomeriä turhaan väärinkäsityksen takia. Hinta, palvelu ja tuotteet sen ratkaisevat! Väitän edelleen, että ostaisin keittiön mieluiten sähköpostitse tai vaikka verkkokaupasta. Ikea oli vahva vaihtoehto ihan loppumetreille asti!