Miksihän se muuten on juuri aamutuima... Aamuthan on ihan leppoisia. Tuimasta tulikin mieleeni mukavat ihmiset Itä-Suomesta ja joskus ruokapöydässä käyty keskustelu ko. sanan merkityksestä. Minulta kysyttiin, onko ruoka tuimaa. Hetken mietittyäni totesin, että sana tarkoitti minulle jotain mausteista (tuli mieleen jostain tuimasta ilmeestä) ja ihmettelin, että miten puuro voisi olla sellaista. Heille se tarkoitti suolatonta.

Tätäkin kiinnostavampi tilanne sanaston erilaisuuteen liittyen tuli aikoinaan savolaisen poikakaverin kanssa, kun ehdotin kauppaan lähtöä. Vastaus oli: "En kehtoo.." Minä tietysti loukkaannuin verisesti, kun minun kanssani ei kehdata lähteä kauppaan. Minulle se tarkoitti sitä, että häntä hävettää lähteä kanssani. 

Biologinen kello (kuten J sanoisi) herätti meidät jo kuuden maissa aamujumpallaan. Se menee näin: Maataan selällään, nostetaan jalat pystyyn ja kurotetaan molemmilla käsillä varpaista kiinni. Tehkääpä sama. (Ja terveisiä sinne toimistollemme, jossa varmaan on jo taivuttu vaikka mihin asentoihin, että omalla vastuulla :D)

Olen saanut viimepäivinä tosi mukavia yhteydenottoja. Ne piristävät päivää kummasti ja saa välillä tosissaan skarpata omaa aivotoimintaa, kun joutuu vastaamaan vaikeisiinkin kysymyksiin. En oikeasti muista monesko päivä tänään on tai paljonko poikanen painoi viimeksi neuvolassa...  Mutta on terveellistä koittaa muistella! Eilen keitin vahingossa itselleni neljä kuppia kahvia, vaikka juon ehkä puoli. Taidan alitajuisesti toivoa vieraita... :)

Niin ja sain Me naiset -lehdestä (kyllä, luen nykyään jo semmoistakin) loistavan liikeidean tulevaisuutta ajatellen: "Asutko omakotitalossa? Ryhdy matkailuyrittäjäksi. Vie Nelostien varteen opaste, jossa lukee 'Maa tila matkailua!' Kympillä saa silittää teidän kissaa ja koiraa, vitonen lisää, niin lapsille tarjotaan mehukattia."  

Tällaisia hajanaisia ajatuksia tällä kertaa. Hmm...siksi en varmaan koskaan ole tykännyt mind mapien piirtelystä, kun mikään paperi ei riitä mun ajatuksille ja niiden asioiden välille ei voi piirtää viivoja, koska ne ei yleensä liity toisiinsa juuri mitenkään tai niistä tulee vaan yksi pitkä ketju :D

-M