Viime viikon lopulla kunnan sedät kävivät merkitsemässä talonpaikan sekä koron ja kuulemma ihan eri maksusta kävivät mittaamassa :) Sähkö- ja vesisopimukset ovat postittamista vaille valmiit. Sähköyhtiö aikoo kuulemma vetää sähköjohdon tontille joskus. Perusteluna myöhästymiselle oli että 2 viikon myrskytuhojen on myöhästyttänyt muita töitä 3 viikkoa :) 

Viikonloppuna kaadettiin muutama häirikköpuu talon lähistöltä pois ja samalla raivattiin paikka maasuodattamolle. Samalla poistui tontin ukkostakuu, kun kaadettiin vanha ukkosen vioittama kuusi. Vanha sanonta, kun kertoi ettei ukkonen iske kahta kertaa samaan paikkaan.

Huomenna maaurakoitsija tulee katsomaan tonttia ja samalla käydään läpi vesi/sähköjohtojen ja viemärin linjaus. Myöskin huomenna kuullaan saadaanko rakennuslupa. Kunnan sivuilla oli kunnanhallituksen esityslistassa puoltava ehdotus, mutta lopullista tuomiota ei ollut kirjattu. Kun saadaan varmistettua rakennuslupa ja maatöiden aikataulu selkiytyy, voikin tilata perustusten tekijät paikalle, joko tämän viikon lopulle tai ensi viikon alkuun.

Talon pystyksenkin voi tilata sitten, kun perustukset on valmiit ja sisätäytöt tehty. Jospa säät suosisivat aikanaan pystytystä. Tällä hetkellä näyttää, että hommat etenevät ihan aikataulussa...

Puuttuvia palikoita tällähetkellä on:

- Rakennepiirustukset

- Ovet ja ikkunat(toimitusaika 5-6 viikkoa eikä tilausta ole vielä tehty)

- piipun ja paloseinien muuraaja

- sähkökaapelointi

- sähkö ja LVI-urakoitsijat

- Keittiö